Au finalizat aeroportul Brașov ,iar acum se ocupă de autostrăzi…forestiere (FOTO)

Președintele Consiliului Județean Brașov a terminat treaba la aeroport și s-a apucat de autostrăzi…forestiere. Alături de unul dintre acționarii de la Dino Park, liberalul Adrian Veștea s-a pozat prin păduri, chipurile, în căutarea soluțiilor pentru traficul infernal de pe Valea Prahovei. Ce treabă are el în povestea asta…Dumnezeu știe. Cert este că au făcut poze frumoase împreună cu Ministrul Transporturilor și primarul comunei Valea Doftanei, ca doar cu atât rămân brașovenii.

În încercarea de a găsi soluții alternative pentru traficul infernal de pe Valea Prahovei, am străbătut astăzi drumul de la Câmpina la Săcele prin Valea Doftanei împreună cu dl ministru al Transporturilor, dl Lucian Bode, cu dl. Mihai Veștea, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării și cu dl. primar al comunei Valea Doftanei, dl. Lucian Costea. Sunt convins că această rută poate fi o soluție pentru traficul ușor, până când autostrada București-Brașov va fi realizată! Voi susține alături de dl primar această soluție, iar cu sprijinul d-lui ministru Bode sunt convins că se va și realiza!”, scrie mândru pe facebook, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Poate povestește Adrian Veștea și care e legătura lui cu Dino Park…

One thought on “Au finalizat aeroportul Brașov ,iar acum se ocupă de autostrăzi…forestiere (FOTO)

  • 4 februarie 2020 la 10:56
    Permalink

    Baaaa,tampitilor,ce cautati in munti?puneti mana pe bici,la parlament,sa impingeti puturosii de la spate sa inceapa autostrada! Inchideti intrarea in Brasov de pe toate drumurile ce vin de la Bucuresti!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: