Au ajuns la Brașov 10 autobuze noi, 4 au fost scoase pe străzi, unul s-a și stricat…

Asa cum s-a intamplat la Bucuresti cu autobuzele asamblate in Turcia, la fel s-a derulat un episod si la Brasov. Nici bine nu au fost scoase pe strazi cele 4 autobuze noi ca unul s-a si defectat. Ce-i drept, o defectiune minora, insa…soferul s-a retras la garaj din acest motiv. A fost reparat dupa care autobuzul a iesit din nou pe traseu.  Defectiunea a fost confirmata de catre purtatorul de cuvant al RATBV. A fost o mica defectiune, nicidecum nu a fost vorba despre ceva mai mult”, a spus Silviu Stefan, purtatorul de cuvant al RATBV.

Daca alte orase mari din tara au preferat sa achizitioneze autobuze Mercedes, la Brasov primarul George Scripcaru a optat pentru autobuze italiene, asamblate in Turcia.

Flota de 105 autobuze noi, producție Menarini, este formată din 30 vehicule de 10,6 metri, având capacitatea de 74 de călători (20 pe scaune), 40 de autobuze de 12,1 metri lungime și capacitate de 98 de călători (22 pe scaune), și 35 de auobuze de 18 metri lungime și 146 de călători capacitate (40 pe scaune).

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: