Ați văzut-o pe această femeie?

Poliţiştii din Brașov caută o femeie, de 35 ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiștii din Brașov desfăşoară activităţi pentru depistarea unei femei, în vârstă de 35 ani, din comuna Hălchiu, sat Satu Nou, str. Dumbrăviței, nr. 256,  care, la data de 26 iunie a.c., a plecat de la domiciliu către oficiul poștal din localitate pentru a încasa alocația copiilor și nu a mai revenit, fără să fi ridicat banii respectivi.

Semnalmente: femeia are 1,65 m înălțime, faţă ovală,  ten deschis, păr lung, brunet, ochi negri, constituţie astenică și suferă de strabism.

La data plecării, era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni lungi, negri, încălțată cu pantofi negri și avea asupra sa actul de identitate.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.  

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: