Atât de nemulțumit a fost primarul Coliban de tariful practicat de P&P încât a crescut prețul la parcarea ”Regina Maria” la fel ca la privat

În urmă cu câteva luni, primarul Allen Coliban pornea un adevărat război împotriva firmei private P&P, cea care administrează parcările din Brașov. Bineînțeles, era nemulțumit de contract, de tarifele practicate. A făcut live-uri, a gesticulat, le-a arătat brașovenilor cum le apără interesele, ce mai, a fost trup și suflet. De atunci nu a trecut nici măcar un an, iar primarul Coliban a propus Consiliului Local creșterea prețului pentru locurile de parcare de la ”Regina Maria”, aducându-le la nivelul celor de la privat. Deci pentru ce a fost nevoie de tot teatrul și de sume imense de bani cheltuite pe avocați dacă și la parcarea administrată de primărie, prețul a ajuns la fel ca la firma P&P?

Astfel, Primăria Brașov a vrut ca pentru o oră de parcare brașovenii să plătească 3 lei pe oră, dublu față de cât era până în prezent, și anume 1,5 lei pe oră. De asemenea, administrația USR a dorit și creșterea prețului la abonamente. Astfel, de la 70 de lei cât este în prezent, la 150 de lei.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: