Atac devastator la adresa fostului primar din Șinca Noua: ”Comuna pe care a păstorit-o arată catastrofal”

Un brașovean îl atacă dur pe fostul primar din Șinca Noua, ajuns între timp parlamentar (PNL). Într-o postare pe facebook, se vorbește despre un ”cv dubios”, despre ”moștenirile” primarului, despre dezastrul din comună, dar și despre faptul că parlamentarul a fost lăcătuș mecanic…
Ai un cv dubios în care evident minți despre calificarea ta universitară. Ajungi în 2002 primar liberal. Declarații de avere disponibile ai doar în 2008, 2016, 2020 și 2021, deși legal ar fi trebuit să le fi depus pentru 16 ani în care ai fost primar și deputat. Și așa declarațiile depuse sunt niște mizerii, că doar ești deputat liberal și te urinezi metaforic pe ANI. Moștenirile tale cresc ca în povești, de la 13.75 Ha la 15.25 Ha și apoi la 23.4 Ha, că doar ai ajuns deputat. Și casa crește ca în povești, de la 240 de metri pătrati la 375. Nevasta a lucrat tot timpul cu tine la primărie, că doar liberalismul circulă prin venele familiei. Și o altă doamnă foarte apropiată ție tot de la primărie era plătită. Nu ai nimica, nimicuța, în conturi și, deși tu declari 2 proprietăți și 2 case pe numele tău, la cadastru apar 24 de proprietăți, că doar e plin PNL-ul de minuni și ce contează încă un deputat care se pesedește pe ANI.
Domnul Dumitru Flucuș este fostul primar (timp de 18 ani), acum deputat în Parlament din partea PNL-ului. Comuna pe care a păstorit-o arată catastrofal comparativ cu localitățile din jur. Am ascultat 40 de minute de interviuri cu el. Doamne ferește! Nu am auzit un discurs mai inept, patriotard și plin de ifose de la Funar.
Dumitru Flucuș a fost lăcătuș mecanic în anii comunismului 1985-1990. În același timp cât lucra la Zărnești, conform CV-ului domniei sale studia mecanica fină la Brașov 1986-1990. Devine, straniu, imediat după revoluție, inginer la Transgaz Mediaș, locul acela minunat și deloc controlat de fosta securitate. De ce straniu, pentru că dacă era lăcătuș mecanic la Zărnești nu ar fi avut cum să facă facultatea la zi la Brașov. Dacă a făcut facultatea la seral, atunci nu avea cum să o termine în 1990, pentru că facultatea dura 6 ani. Mai clar, domnul Flucuș minte în CV-ul de pe site-ul parlamentului. Și mai ciudat, domnul Flucuș nu trece exact ce studii superioare a făcut la Brașov în CV, ca orice om cinstit ajuns deputat liberal.
Îmi este din ce în ce mai scârbă să mă uit pe CV-urile politicienilor noștri. Am scris încă un articol despre nenorocirile care sunt în Comisia de supraveghere (chipurile) a SRI. Mă aștept la aceași durere la 2 metri de zonele cele mai sensibile ale reformareților din Alianța lui pește că doar și oamenii lor sunt tot niște catastrofe numai un pic mai spălate decât cele ale PSD-ului”, a scris pe pagina de facebook Valeriu Nicolae.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: