Așteptarea a luat sfârșit! Oktoberfest Brașov începe din 2 septembrie

Așteptarea a luat sfârșit! A venit momentul să cântăm împreună Zicke Zacke HOI HOI HOI la o nouă ediție Oktoberfest Brașov. Vor fi 11 zile de festival cu distracție, oameni faini și concerte.

Deschiderea celui mai mare festival al berii din România va avea loc la Brașov, pe data de 2 septembrie, de la ora 17:30. Așa cum ne-am obișnuit din alți ani, festivalul începe cu spumoasa paradă, de la ora 17, cu plecarea din fața hotelului Capitol , pe traseul: Primăria Brașov – Nicolae Iorga – Str. Lungă până la locația stabilită, zona fostului Stadion Municipal.

Programul festivalului este de luni până vineri, în intervalul orar 12-23, iar sâmbăta și duminica de la 11:00 la 23:00.

Ediția de anul acesta a fost organizată într-un timp record, aproximativ două săptămâni și jumătate, doar cu trupele care vor participa la festival au fost purtate discuții mai devreme, în februarie pentru a se asigura disponibilitatea acestora.

La Oktoberfest  vor participa cele mai iubite trupe alături de care am cântat piesele preferate la cele 11 ediții de până acum: Aalbachtaler Oktoberfest Band, Rocky 5, Trupa Șase, Fanfara Burzenland, Fanfara Jägermeister, muzică lăutărească, românească veche și nouă alături de Gabi și Remus.

De asemenea , va fi găzduită Ziua Grecească pentru a ne reaminti împreună de tradițiile și muzica comunității grecești din Brașov alături de Ansamblul Efthymos, Dj Passas, grupul vocal Dionysos. Între concertele trupelor invitate, cel mai iubit DJ, DJ Edelweiss alături de Marian Maican  va întreține spuma distracției în cortul Oktoberfest.

Spre norocul participanților, prețurile sunt la același nivel ca în anul 2019. Prețul unui pahar de bere 0,4 , Ciucaș este 5 lei.

Pentru siguranța participanților, anul acesta există un singur cort, Wiesenzelt, iar în locul celorlalte corturi exterioare au fost amplasate terase , astfel încât oamenii să stea în aer liber. Cei care doresc să aibă un loc asigurat în cort, pot face rezervare pe  www.oktoberfest.ro

Participarea este permisă tuturor persoanelor care prezintă : dovada vaccinării, rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, document care demonstrează trecerea prin boală.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: