Asta se întâmplă când politicienii se gândesc la anticipate în loc să achiziționeze echipamente medicale

România este pusă la grea încercare din cauza pandemiei de COVID-19. Totul din cauza faptului că suntem praf la capitolul echipamente medicale, iar guvernanții, în frunte cu președintele Klaus Iohannis, își făceau planuri de anticipate în loc să se ocupe de dotarea unităților spitalicești, mai ales că despre CORONAVIRUS se vorbește din luna decembrie. Și după ce a fost confirmat primul caz în România, liberalii din fruntea Guvernului se gândeau tot la anticipate și s-au jucat cu numirile de premier.

Acum, de la manageri și medici de spital, până la medici de familie, toți se plâng de lipsa echipamentelor de protecție care să-i ferească de COVID-19. Drept dovadă că până acum au fost infectate mai multe cadre medicale din țară.

La fel s-a întâmplat și la Brașov. Spitalele din oraș sunt total nepregătite pentru a face față unei epidemii de genul COVID-19. Abia acum s-a trezit și președintele Consiliului Județean Brașov să aloce bani pentru unitățile medicale astfel încât acestea să achiziționeze echipamente. Dar de ce până în prezent conducerea Consiliului Județean Brașov nu a luat această decizie? A avut la dispoziție 4 ani. La Brașov, la spitale mai mult au fost scandaluri decât achiziții de echipamente de protecție.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: