Așa se alimentează la stațiile electrice din Brașov… O bandă de circulație este blocată din cauza nepăsării șefilor din primărie(FOTO)

Banda de circulatie blocata pentru ca posesorii de autoturisme electrice sa poata alimenta la statia din fata Primariei Brasov.

George Scripcaru este probabil singurul primar din tara care ii incurca pe posesorii de autoturisme electrice in loc sa-i ajute. Zilele trecute, primarul a iesit cu declaratii in presa prin care se ”lauda” ca vrea sa achizitioneze 17 statii de incarcat autoturisme electrice. Numai ca, primarul a uitat ca exista una chiar in fata sediului administrativ, dar nu se poate alimenta la ea pentru ca niciodata nu sunt locuri de parcare libere in zona. Cu alte cuvinte, a fost greu sa fie amenajat un loc de parcare langa statie pe care sa scrie mare REZERVAT AUTOTURISMELOR ELECTRICE…

Domnule primar Scripcaru, decat ati face declaratii cu privire la achizitionarea de noi statii de incarcat masini electrice mai bine ati ajuta brasovenii si turistii posesori de astfel de autovehicule sa poata ajunge la statia de alimentare din fata Primariei Brasov, cea care se afla chiar langa biroul dumneavoastra. Oare in acesti ani, chiar  nu ati putut sa va miscati cativa metri pe jos sa vedeti ca soferii nu pot ajunge la statie sa isi incarce masinile electrice? La cati bani ati aruncat aiurea pe proiecte cu probleme, era asa greu sa amenajati un loc de parcare special pentru incarcat masini electrice?

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: