AROGANTZ . Un administrator public puțin obraznic

Brasovenii care au fost prezenti joi la intalnirea dintre dezvoltatorii imobiliari si reprezentantii institutiilor de stat au avut parte de o scena demna de o discutie in cartier, la bere cu baietii, nicidecum de una in sala de sedinte a Consiliului Local. La un moment dat, un tanar a luat cuvantul si a solicitat cateva raspunsuri de la reprezentantii administratiei locale. Raspunsul a venit prompt de la nimeni altul decat Miklos Gantz, administratorul public al municipiului Brasov. ”Nu trebuie sa iti dau eu tie explicatii”. De parca acest administrator public lucreaza la o firma privata si nu este platit din bani publici. Plus ca, rolul lui acolo, in sala, era tocmai de a oferi explicatii.

Faptul ca atunci cand te adresezi unei persoane o faci in mod politicos nu cu ”tie nu iti dau explicatii”, este o alta discutie. Concluzia este ca acest administrator public a uitat ca se afla intr-o institutie, confundand-o probabil cu o berarie unde te poti lua la harta cu oricine din local. Plus ca tonul pe care si-a prezentat argumentele a fost unul care a lasat de dorit. Brasovenii platesc taxe si impozite si ii achita salariul acestui administrator tocmai pentru a oferi niste raspunsuri atunci cand trebuie, dar intr-o forma eleganta. Poate ar trebui la Primaria Brasov si niste cursuri de bune maniere, unii chiar ar avea nevoie…

Oricum, dezvoltatorii imobiliari au fost invitati acolo tocmai din cauza greselilor repetate ale administratiei locale. Pentru ca nu s-a gestionat cum trebuie problema constructiilor din oras, s-a ajuns in situatia de fata, cand fiecare constructor a ridicat blocuri dupa bunul plac, fara sa respecte regimul inaltimii sau arhitectura zonei. Desi li s-a atras atentia in repetate randuri, sefii administratiei locale au preferat sa ignore aceste aspecte.

 

One thought on “AROGANTZ . Un administrator public puțin obraznic

  • 8 iulie 2017 la 10:53
    Permalink

    Domnul Gantz, care intelegem ca are pensiune (pensiuni?) pe Michael Weiss, cumparata si renovata lux pe banii din salariul de bugetar, reactioneaza ca stapanul de mosie care e de prea mult timp stapan: nu mai are nicio limita, face ce vrea, nu da explicatii. In Ro se pare ca posturile sunt pe viata, de aceea nu vom scapa niciodata de ‘conducerea’ acestor Tariceni, Dragni, Serbani Nicolae, Nicolici si piramida construita in 26 de ani.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: