Aristotel Căncescu: ”Voi candida! Regretul meu este să văd că nu s-a făcut nimic la Consiliul Județean Brașov, iar tot ce s-a realizat în mandatul meu se degradează”

Într-o emisiune televizată, liberalul Aristotel Căncescu și-a anunțat candidatura pentru șefia Consiliului Județean Brașov. Acesta susține că a luat această decizie pentru că a constatat că după ce a fost îndepărtat de la conducerea Consiliului Județean, nu s-a mai făcut nimic, iar ce s-a realizat în trecut, se degradează acum.

În 100 de ani, județul Brașov a avut mai mulți conducători, dar niciunul dintre ei nu a condus Brașovul mai mult de 4 ani, cu excepția mea, care am condus 4 mandate. Ultimul mandat mi l-a ciuntit DNA, nu electoratul, nu partidul. Oamenii m-au votat pentru că ceea ce am promis am făcut, nu că eram mai frumos sau mai șmecher. Nu am făcut 100%, dar 80% am realizat din ce am promis. De aceea voi candida pentru Consiliul Județean Brașov. Am avut discuții cu partide pentru a candida, dar înca nu pot spune din partea cui. Cert este că rămân un om de dreapta. ”, a declarat Aristotel Căncescu.

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov s-a arătat dezamăgit de noua conducere a instituției.

Am fost 8 ani în Parlament și am avut și funcții. După 8 ani de Senat mă simțeam acolo destul de inutil. Am zis să vin în Brașov să fac ceva concret pentru județul meu. Turismul era la pământ. Când am preluat conducerea județului în anul 2000, ca număr de turiști Brașovul era pe locul 25. La ora actuală, Brașovul se bate cu Constanța pe locul 2. Dacă reușim să facem aeroport vom fi în fața Constanței. La Brașov se poate face turism tot timpul, pe când la Constanța doar 3 luni pe an.

Voi termina aeroportul dacă ajung președinte. Totul s-a făcut acolo datorită ambiției mele. Iohannis nu dorea, Băsescu nu dorea, nimeni nu a vrut acest aeroport. Din păcate, după ce am plecat eu de la conducerea CJ, la aeroport nu s-a mai făcut nimic. Este aproape la fel cum l-am lăsat eu. Cine merge acolo se poate convinge. Regretul meu este să văd că nimic nu s-a făcut nou la Consiliul Județean Brașov, iar ce s-a realizat în mandatul meu se degradează .Nici nu văd o perspectivă mai veselă”, a mai adăugat Aristotel Căncescu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: