Ariete Atelier se redeschide, iar strada Republicii revine la viață

Ariete Atelier Brașov redeschide boutique-ul de pe Str. Republicii Nr. 40, începând din 15 mai, în condiții maxime de igienă și siguranță. Cea mai iubită stradă din oraș va începe, treptat, să fie circulată de brașoveni.

Brand-ul local a pregătit ținute de primăvară-vară pentru femei și, bineînțeles, măști de protecție reutilizabile din bumbac, pentru femei, bărbați și copii. Măștile sunt lucrate atent în atelierul din Brașov și vin într-o varietate de culori și imprimeuri.

“Suntem bucuroși să ne revedem cu oamenii Brașovului, adevărul este că ne-a fost dor! Însă e important să nu uităm că trebuie să fim responsabili în continuare, să respectăm cu toții normele de igienă și de distanțare fizică pentru a rămâne în aceeași stare bună de sănătate. Noi ne-am ocupat de magazinul de pe Republicii, este curat și dezinfectat! Iar de acum… vă punem la dispoziție noi produse românești pe care sigur le veți îndrăgi!” – Teodora Doroftei, PR Manager

Ariete Atelier este o afacere de familie înființată în 2006. În acești 14 ani, s-a ocupat cu producția vestimentară de damă, în serii mici sau unicat. Este o companie care a pus preț întotdeauna pe calitate, și mai puțin pe cantitate, o afacere sustenabilă, atentă la nevoile celor din jur. Astăzi, atelierul și showroom-ul sunt de găsit pe Str. Vulturului Nr. 17 (cu programare în prealabil), iar magazinul Ariete Atelier poate fi vizitat zilnic între orele 11:00-19:00 pe Str. Republicii Nr. 40.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: