Arhitectul Mircea Săndulescu, consilier local PSD în Râșnov, a continuat, în cadrul unei conferințe de presă, seria dezvăluirilor despre ”caracatița imobiliară” din localitate

PSD-USR contra PNL-PER!
”Sunt discuții pe care administrația locală liberală încearcă să le ducă spre ideea că PSD dorește blocarea dezvoltării Râșnovului, lucru total neadevărat. Coaliția PNL-PER a votat favorabil, la ultima ședință a Consiliului Local Râșnov, un Plan Urbanistic Zonal, prin care s-a aprobat construirea a trei tronsoane de blocuri, cu parter și  5 etaje în cartierul Toamnei. Să nu uităm că același PUZ a fost respins la precedenta ședință a Consiliului Local Râșnov, în luna februarie, cu argumente solide. Deși consilierii locali de la PSD și de la USR nu au votat acest PUZ, venind cu argumente tehnice legale, temeinice, actuala conducere PNL a Râșnovului a dovedit încă o dată că poate aproba  orice proiect  urbanistic , chiar dacă aceasta nu indeplineste anumite conditii minime legale ! Menționez că până acum am votat toate avizele de PUZ-uri care au îndeplinit indicii urbanistici, care nu au fost propuse în zone aglomerate.
La mijloc este vorba despre bani și interese imobiliare și, nicidecum, despre vreo construcție în interesul râșnovenilor! Presiunile care s-au făcut pentru ca acest proiect să primească votul favorabil au fost extrem de mari. După o conferință de presă ținută de cei de la USR Râșnov, în care s-a vorbit tot despre aceste abuzuri urbanistice, președintele de organizație a fost înlocuit.(coincidenta). Mai mult decât atât, cu câteva minute înainte de ședința Consiliului Local Râșnov, a apărut o angajată a primăriei, simpatizantă a conducerii PNL, care a încercat să mă intimideze știind că urmează să se discute pe marginea acestui PUZ. Aceste metode au mai fost folosite înainte de anii 90 și sunt specifice unui regim totalitar.
Îi asigur pe râșnoveni că, din postura actuală de consilier local  care a fost ales sa reprezinte rasnovenii dar si de activist civic, nu mă voi lăsa constrâns și că voi continua să  comunic public tot ceea ce nu este în  interesul majorității  rasnovenilor sau nu este in conformitate cu legea!” a declarat consilierul local Mircea Săndulescu.

2 comentarii la „Arhitectul Mircea Săndulescu, consilier local PSD în Râșnov, a continuat, în cadrul unei conferințe de presă, seria dezvăluirilor despre ”caracatița imobiliară” din localitate

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: