Arestat pentru 30 de zile dupa ce a furat trei zile la rand din acelasi magazin

La data de 14.10.2018, politisti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov au identificat o persoană de sex masculin, în varsta de 33 de ani, din Feldioara, care, pe parcursul a trei zile, a sustras mai multe bunuri din cadrul unei societăți comerciale cu obiect de activitate comercializare de materiale de constructii. Bărbatul a înlăturat sistemul de alarmare montat pe ambalaje, le-a introdus într-un rucsac pe care-l avea asupra sa  și a părăsit magazinul fără a achita contravaloarea produselor.

Urmare a acestui fapt, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat în formă continuata, din extinderea cercetărilor și probele administrate rezultand faptul că  persoana identificata este autorul mai multor furturi.

Faţă de inculpat s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Brașov.

Ulterior, în data de 15.10.2018, instanța a emis pe numele său mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, cercetarile fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov in vederea documentării intregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: