Aproape de coma alcoolica, un sofer a intrat cu masina in gardul unei locuinte

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 19 mai 2019, în jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe str. Română, din com. Hălchiu, jud. Brașov, soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că  în data de 19 mai a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat, în vârstă de 61 ani, din com. Hălchiu, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe str. Română, din com.  Hălchiu, jud.  Brașov,  a  pierdut controlul  asupra  direcției de deplasare și a lovit un stâlp de metal de la gardul unei locuințe, în urma impactului rezultând avarierea autoturismului.

Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Organele de poliție au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: