Aproape de coma alcoolica si fara permis, un barbat a intrat cu masina intr-un stalp de electricitate

Un barbat in varsta de 41 de ani a vrut sa aiba parte de maximum de adrenalina.  La data de 03 august a.c., în jurul orelor 17.35,  polițiștii din cadrul Postului de Poliție Feldioara au fost sesizați de o femeie din localitate cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat de 41 ani, s-a urcat la volanul autoturismului deținut deși nu posedă permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice, plecând într-o direcție necunoscută.

La scurt timp reprezentanții unei societăți de furnizare a energiei electrice au sesizat polițiștilor faptul că un stâlp de susținere a liniilor electrice, situat pe DN 13, la km 18 + 400 m., a fost distrus în urma unui eveniment rutier.

 

Ajunși la locul evenimentului polițiștii au găsit stâlpul distrus de mașina aparținând bărbatului de 41 ani, care părăsise locul accidentului, abandonând autoturismul.

 

În jurul orelor 19.10 bărbatul a fost identificat și la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,93 mg/l alcool pur. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii împrejurărilor exacte ale producerii evenimentului.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: