Aproape 2500 de brașoveni verificați dacă respectă măsurile de carantină/izolare

La data de 05 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali și jandarmi, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

Totodată, activitățile de verificare sunt adaptate permanent în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Polițiștii brașoveni au verificat 130 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, împreună cu polițiști locali, au legitimat peste 2.450 de persoane, au verificat peste 200 de mijloace de transport persoane și 245 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 225 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 în valoare de 19.000 lei.

Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 2.460 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

 

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov au legitimat 30 de persoane și au verificat 88 de locații, aplicând 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Totodată, au fost verificate 106  persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare.

 

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov au legitimat 55 de persoane și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare de 1.500 lei.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: