Aproape 2000 de persoane în autoizolare la Brașov

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 33 de persoane sunt în carantină și 1.916 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

■ Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Având în vedere evoluția COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.

■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” și Poliția Locală au continuat misiunile, acționând integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.
Astfel, în ultimele 24 de ore, efective formate din 313 polițiști, jandarmi și polițiști locali au verificat aproximativ 1.500 de persoane, precum și 2 agenți economici sub aspectul respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: