Aproape 20 de oameni aduși de primarul Coliban la Primăria Brașov în doar 6 luni

Risipă de bani publici la Primăria Brașov! Omul care promitea în campanie electorală că va cheltui chibzuit banii brașovenilor, sparge mii de lei pe lună cu salariile consilierilor aduși în primele șase luni, cei mai mulți find simpatizanți ai USR.

Bani cheltuiți cu clientela de partid a USR Brașov! Dacă foștii primari sau alți edili din țară și-au luat câte 2-3 consilieri, primarul Allen Coliban și-a adus la instituție o armată întreagă de oameni, mulți dintre ei fiind simpatizanți USR. În jur de 20 de oameni au fost aduși de primarul Coliban la Primăria Brașov în numai 6 luni. 5 sunt voluntari, vreo 4 sunt angajați prin Agenția Metropolitană, iar pe cabinetele primarului și ale celor doi viceprimari mai sunt 9. Cu alte cuvinte, mii de euro sunt ”aruncați” pe fereastră de primarul Coliban doar pentru a mulțumi clientela de partid.

Dascălu Radu, consilier gradația 5, Cârjan Nicoleta consilier gradația 2, Boldeanu Sorina consilier gradația 4, Lupu Liviu Sebastian consilier gradația 5, Mihail Horia consilier gradația 4, Bertleff Andreas consilier gradația 3(se pare că și-a înaintat demisia, Vrânceanu Andreea consilier gradația 2, Gânscă Sebastian Gheorghe consilier gradația 1, Grosu Constantin consilier gradația 5 (cu precizarea că ultimii 3 sunt pe cabinetele viceprimarilor, doi la Flavia Boghiu, iar unul la Sebastian Rusu. Pe lângă cei menționați, mai sunt încă vreo 4 persoane angajate cu ”manta”, prin Agenția Metropolitană Brașov. Cum au fost aceștia angajați, când au fost organizate concursuri, poate ar trebui să spună organele de anchetă, pentru că aceste angajări nu au apărut pe nicăieri. Culmea, aceste ”manevre” au avut loc în ”Primăria Brașovenilor”, în mandatul primarului Allen Coliban, cel care promitea transparență și angajări pe bază de competență, nu de recomandări venite pe linie de partid.

De menționat că pe lângă armata de consilieri angajați, Coliban și-a adus și voluntari: Micu Bogdan, Timohe Liana, Neagoe Raul, Amitrului Eusebiu, Sorea Mihai.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: