Aproape 1500 de persoane autoizolate la Brașov. Jandarmii și polițiștii, verificări la peste 1600 de cetățeni

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 33 de persoane sunt în carantină și 1.486 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.
■ Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Având în vedere evoluția COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.
■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” și Poliția Locală au continuat misiunile, acționând integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.
Astfel, în ultimele 24 de ore, efective formate din aproximativ 300 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat peste 1.600 de verificări ale persoanelor, precum și la 26 de agenți economici, sub aspectul respectării normelor legale în vigoare, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: