Aproape 1000 de brașoveni în autoizolare

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 89 de persoane sunt în carantină și 985 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală și-au continuat misiunile, acționând integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.
Astfel, în ultimele 24 de ore, efective formate din 384 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au executat aproximativ 400 de misiuni specifice.
În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii au acționat în principal pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli, atragând atenția că numai împreună și respectând aceste reguli vom reuși să depășim cu bine situația creată de pandemie.

■ Echipaje ale Grupării de Jandarmi Mobile au aplicat 4 amenzi contravenționale în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, care sancționează faptele de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

■ Echipaje ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020, art. 65, lit. h (nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: