Aplicație pentru a găsi un loc de parcare liber în Complexul Comercial Carrefour Brașov

Incepand cu luna aceasta, clientii Complexului Comercial Carrefour Brasov vor avea la dispozitie aplicatia Parking Spotter, disponibila in Google Play si App Store, care ii va ajuta sa gaseasca un loc liber inca dinainte de a ajunge in parcare.

 Aplicatia este realizata in parteneriat cu dezvoltatorii Parking Spotter si cu Eutron Invest Romania, in calitate de integrator, si vine sa reduca semnificativ timpul petrecut in cautarea unui loc de parcare, in zona recent remodelata a galeriei comerciale.

 Printr-o solutie inovatoare, care se bazeaza pe analiza imaginilor generate de toate camerele video instalate in parcare, Parking Spotter ajuta clientii centrului comercial sa se orienteze mai usor si sa identifice rapid un loc de parcare liber. Astfel, clientii Carrefour, turistii si toti cei interesati sa ajunga in galeria comerciala vor avea la indemana un instrument digital eficient, care le va face experienta la cumparaturi mult mai usoara. Parking Spotter este prima aplicatie dezvoltata de Carrefour pentru un centru comercial local, pentru crearea acesteia alocandu-se investitii financiare semnificative.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: