APIA Brașov a început să facă plăți. Vezi cine primește bani

Centrul Județean Brașov al Agenției de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), aduce la cunoștința opiniei publice că, până la data de 14 aprilie 2020, s-au  efectuat plăți aferente Măsurii 14 și Măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachet b) Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, pentru cererile depuse în anul 2019.

Suma totală autorizată la plată este repartizată astfel:

  • 919.306, 57 euro pentru beneficiarii care au accesat Măsura 14(pachet a. Plăți în favoarea bunăstării porcinelor), în conformitate cu prevederile legislaţiei europene şi naţionale în vigoare;
  • euro pentru beneficiarii care au accesat Măsura 14 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – (pachet b. Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor), în conformitate cu prevederile legislaţiei europene şi naţionale în vigoare.
  • 579.210,92 euro pentru beneficiarii care au accesat Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – (pachet a. Plăți în favoarea bunăstării porcinelor), în conformitate cu prevederile legislaţiei europene şi naţionale în vigoare.
  • 826.461 euro pentru beneficiarii care au accesat Măsura 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – (pachet b. Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor), în conformitate cu prevederile legislaţiei europene şi naţionale în vigoare.

Valoarea în lei este calculată la cursul de schimb de 4,6635 lei/euro stabilit de Banca Centrală Europenă în data de 1 ianuarie 2019.

Acordarea plăţilor compensatorii aferente Măsurii 14 și Măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor se realizează în conformitate cu Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 – 2020.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: