Apel la cetățeni! 11 persoane au ajuns la Spitalul Făgăraș cu noul coronavirus. 4 cazuri au fost confirmate doar azi

11 persoane care au ajuns săptămâna aceasta la Spitalul Municipal Făgăraș, din municipiu și localitățile apropiate, au Covid-19. 4 cazuri depistate pozitiv s-au înregistrat numai astăzi.

”Virusul există, este printre noi!

Facem apel la întreaga populație a Țării Făgărașului să asculte recomandările specialiştilor din domeniul medical. Vă rugăm să purtați mască de protecţie, să păstrați distanţa fizică și să respectați regulile de igienă.

Este trist și îngrijorător că ignorăm medicii care au stat ani buni în școli și preferăm să ascultăm „părerologii” de pe Facebook. Ignorați părerile persoanelor care nu au legătură cu actul medical, indiferent că sunt politicieni, cântăreți, vedete sau doar au citit un articol despre SARS-CoV-2 pe un site obscur, iar informația nu are nicio legătură cu realitatea. Fiecare să performeze și să emită opinii în domeniul pe care l-a studiat, în care are experiență.

Poate că nu veți fi afectați de acest virus, dar v-ați gândit la familiile dumneavoastră?

Vrem să se întoarcă copiii în școli, pentru că au nevoie de socializare cu colegii și profesorii. Vrem ca Spitalul „Dr. Aurel Tulbure” să își reia activitatea normală și să îi trateze pe toți pacienții care suferă acum, acasă – unii dintre ei sunt singuri. Vrem să ne revedem la ghișeele instituției în timpul unui program normal de lucru cu publicul, chiar dacă ne mai supărăm unii pe ceilalți din diferite motive. Numai respectând cele 3 reguli simple se va putea întâmpla acest lucru: spălat pe mâini, mască peste gură și nas, distanță de 2 metri.

După cum bine știți, încă de la debutul epidemiei, Primăria Făgăraș și celelalte instituții locale au luat toate măsurile necesare pentru împiedicarea virusului să ajungă în Țara Făgărașului, Reacția rapidă și buna colaborare au amânat acest moment inevitabil. Acum, totul depinde de fiecare dintre noi.

Aveți grijă de dumneavoastră, de cei dragi, dar și de persoanele din preajmă, pentru că suntem o comunitate!” , au postat reprezentanții Primăriei Făgăraș pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: