Apel către Primăria Brașov

Primind informatia ca multi pensionari din Brasov nu respecta recomandarile de a nu parasii locuintele proprii fac un apel catre primaria Brasov sa ia urmatoarele masuri imperios necesare pentru a proteja acest segment extrem de vulnerabil

📌 Sa lanseze o informare a tuturor brasoveni prin intermediul sistemului de alerta pe telefonul mobil cu riscurile la care sunt supusi.

📌 Sa suspende calatoriile gratuite pe transportul public pentru pensionari pana la finalul crizei pandemice Covid-19

📌 Sa inchida activitatea Gradinii Zoologice Brasov pentru a evita sa devina un focar de infectie. 

📌 Sa inchida pietele sau sa dea in lucru o platforma online pentru acestea astfel incat clientii sa poata comanda online. Pentru a scuti timp ar putea sa initieze colaborari cu platforme existente precum ar fi www.platferma.ro din Brasov.
Clientilor sa li se ofere posibilitatea sa ridice rapid marfa comandata la o tejghea special amenajata la intrarea in piete sau sa o primeasca acasa prin intermediul serviciilor de livrare.

📌 Sa inchida parcurile atat in centru cat si in cartiere si sa anunte oficial acest lucru deoarece ele devin focare de infectie fiind locuri de intalnire exact a persoanelor care fac parte din grupul cel mai vulnerabil.

Sanatatea brasovenilor este foarte importanta iar cetatenii trebuie sa fie responsabili atat pentru sanatatea lor cat si pentru sanatatea celorlalti.

Aceste masuri ar fi in concordanta cu masurile de siguranta impuse de guvern si astfel am respecta cetatenii responsabili care nu ies din case ca sa protejeze conlocuitorii si in special personalul medical din spitalele brasovene care este pus la grea incercare in aceasta perioada.

Personal sustin campania civica

Cristian Macedonschi

Stadtrat /Consilier Local

Demokratisches Forum der Deutschen in Kronstadt – DFDK
Forumul Democratic al Germanilor din Romania

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: