Anunț pe timp de pandemie: ”Primesc o fată în garsonieră cu sau fără copil, fără chirie. Ie curat, nu ie mult, doar pune jumătate la utilități”

Internetul a devenit locul unde găsești ce vrei și ce nu vrei, mai ales acum, în era COVID. La fel se întâmplă și cu site-urile cu anunțuri. Indiferent la ce rubrică intri pe site-urile de profil, cu siguranță că sunt anunțuri care te lasă mască sau care stârnesc zâmbete. Este și cazul unui brașovean care a postat zilele trecut pe OLX un anunț prin care își arată disponibilitatea de a primi în garsoniera sa o femeie, ”cu sau fără copil, fără chirie sau avans, doar pune jumătate la utilități” după cum descrie chiar proprietarul garsonierei.

 

”Primesc o fată cu sau fără copil, în garsonieră să locuiască cu mine ,în garsonieră , Am 38 de ani, sint un băiat sufletist bun și de încredere ,garsoniera are , balcon,baie,bucătărie,centrală termică , și ie curat ,arată ca in poză , persoana nu va plăti chirie sau avans ,doar pune jumate la utilitățile din casă , nu ie mult ,nu primesc băieți sau cupluri, pentru informati și pentru a mă cunoaște sunati”, scrie proprietarul în căutarea unei partenere.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: