Anul trecut a participat la o dezbatere publică pentru campania lui Coliban, anul acesta a primit un contract prin atribuire directă

15.000 de euro oferiți prin atribuire directă unei firme a cărei reprezentant a participat și în trecut la o dezbatere a USR Brașov din precampania electorală, când deja Allen Coliban fusese anunțat ca și candidat pentru Primăria Brașov.

Primarul Allen Coliban a promis brașovenilor că va cheltui chibzuit banii publici, iar contractele vor fi încheiate doar în urma unor licitații. Însă, totul a rămas la faza de promisiuni și vorbe aruncate în vânt. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă,  primarul a prezentat proiectul Strategiei de dezvoltare a sportului brașovean 2021-2026. Propunerea de strategie a fost elaborată de către Playfield Team & Sports Festival și Publicis Sport and Entertainment Romania, unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, susțin cei din Primăria Brașov. Pentru această strategie, primarul Allen Coliban a aruncat 73.000 de lei, adică undeva la aproape 15.000 de euro. Interesant este că unul dintre cei care au primit acest contract a participat la o dezbatere publică în urmă cu un an, în campania electorală a actualului primar Allen Coliban, tot pe tema sportului. Este vorba despre Lorand Balint.

Într-o altă ordine de idei, marea strategie a fost prezentată frumos. La teorie, se încadrează perfect, chiar și la pozele luate probabil de pe Google. Însă, rămâne de văzut cât se va pune în practică.

Oricum, a fost prezentată o strategie care conține elementele de bază în sport, noțiuni elementare, nicidecum ceva extraordinar. Probabil o astfel de strategie ar fi putut fi întocmită de orice absolvent al unei facultăți de sport, ca să nu spunem de liceu.

Nu ar fi rău ca instituțiile abilitate să verifice și astfel de contracte, de legături, pentru a fi eliminate orice fel de suspiciuni, la fel cum s-a procedat și în cazul Poliției Locale…

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: