Anul acesta, Spitalul Municipal Codlea a testat peste 7500 de persoane

Spitalul Municipal Codlea face în fiecare zi eforturi pentru menținerea unui standard ridicat al serviciilor medicale oferite. De la începutul pandemiei, Spitalul Municipal Codlea a furnizat servicii medicale , în așa fel încât toți pacienții care se adresează spitalului să primească tratament de specialitate adecvat.
„Pentru că patologia dominantă în acest moment este infecția cu SARS-CoV-2, de mai bine de 1 an și jumătate Spitalul din Codlea a făcut eforturi pentru a-i ajuta pe acești oameni, și nu numai.
De mai bine de 1 an și jumătate în curtea Spitalului a fost organizat un grup de 8 izolatoare care deservesc pacienților infectați cu SARS-CoV-2 și pacienților suspecți. Acest lucru a făcut posibil ca spitalul nostru să poată funcționa la capacitatea maximă fără a fi afectată activitatea secțiilor și ambulatorului.
De asemenea centrul de testare din curtea spitalului funcționează de mai bine de 1 an, doar de la începutul anului au fost testate peste 7500 de persoane.
Pe această cale vă informăm că vă puteți adresa spitalului nostru cu toată încrederea, deoarece nimic din ceea ce înseamnă patologie respiratorie cu virusul SARS-CoV-2 nu interacționează cu circuitele spitalului sau cu secțiile și ambulatorul din interiorul acestuia. Vă așteptăm pentru orice problemă de sănătate și facem toate eforturile pentru a fi la standardul pe care îl așteptați!” a declarat conducerea Spitalului Municipal Codlea

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: