Antibiotice a pătruns pe piețele SUA și UK cu noi medicamente asociate Covid-19

Pe fondul pandemiei cu virusul SARS-CoV-2, în timp ce piața spitalelor și farmaciilor din România și-a restrâns substanțial activitatea, Antibiotice identifică oportunități în consumul de medicamente prin participarea și adjudecarea de licitații în piețele internaționale precum SUA și Marea Britanie (UK).

La începutul lunii iulie compania noastră a făcut primele livrări pentru două medicamente antiinfecțioase injectabile, folosite în tratamentul asociativ Covid-19, destinate spitalelor din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.
Vor urma și alte livrări, în total 2,5 milioane de flacoane până la finalul anului 2020.
Livrările s-au efectuat după acoperirea nevoii de medicamente antiinfecțioase pentru pacienții din România, pe care Antibiotice îi tratează de 65 de ani.

“Faptul că Antibiotice a intrat în rândul producătorilor acceptați de sistemele de sănătate din țări puternic reglementate și concurate cum sunt cele din Uniunea Europeană, Asia sau SUA, este important pentru noi, pentru că reprezintă o recunoaștere a calității medicamentelor fabricate de Antibiotice Iași și implicit o recunoaștere a performanței industriei farmaceutice românești”, a declarat Delia Racoveanu, director Marketing și Vânzări Piața Internațională.

Mai multe amănunte puteți afla aici https://bit.ly/2BSYEnL

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: