Antibiotice a început să producă antiviralul pentru bolnavii de coronavirus în stare gravă

Vești excelente. Antibiotice a început să producă din această lună antiviralul pentru bolnavii de coronavirus în stare gravă.

“Am început de doua săptămâni producția de hidroxoclorochină: am achiziționat un lot de substanță activă în luna aprilie, am asimilat formula, tehnologia de fabricație si am produs deja medicamentul finit, având deja finalizate primele doua serii din acest produs”
In momentul de fata, hidroxiclorochina este distribuita în ambalaj clinic, off-label, așa cum am promis, pentru a fi pe stocul de siguranță al companiei, fiind donat Ministerului Sănătății pentru necesarul de consum ]n tratamentul COVID 19. Totodată, din prima serie vom începe documentația pentru autorizarea produsului pentru prima sa destinație, așa cum este el consacrat, adică pentru bolile autoimune. Documentația va fi depusă la Agenția Națională a Medicamentului dar vom înregistra produsul și in sistemul european.” a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice Iași.

One thought on “Antibiotice a început să producă antiviralul pentru bolnavii de coronavirus în stare gravă

  • 22 mai 2020 la 9:47
    Permalink

    Cea mai gogonata minciuna…..nu a reusit OMS,sa descopere antiviralul,iar guvernul galben ca cacatul,deja “il distribuie”bolnavilor,…….

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: