Andrieș iese la pensie Concert caritabil în beneficiul HOSPICE Casa Speranței

Andrieș iese la pensie. Nu este doar un anunț, ci este titlul turneului pe care îndrăgitul muzician îl va realiza în marile orașe din țară. La Brașov va ajunge pe 7 octombrie, la Sala Patria, de la ora 20.00 și va urca pe scenă alături de vechii săi prieteni: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu și Sorin Romanescu.

Toate încasările concertului de la Brașov vor fi donate fundației HOSPICE Casa Speranței, muzicianul fiind un vechi prieten și susținător al acestei cauze.

Nu e primul concert caritabil dedicat fundației HOSPICE Casa Speranței. Am aflat despre scopul si activitatea organizației de la un prieten bun acum câțiva ani si de atunci, de câte ori putem – mă refer la mine și prietenii mei care participă la concert – sprijinim după puterile noastre efortul pe care cei de la fundatie il fac zi de zi – si e si felul nostru de a le multumi pentru acest gest deosebit”, a declarat Alexandru Andrieș.

Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro, la casa de bilete a Sălii Patria, Librăria Șt. O Iosif sau la sediul HOSPICE Casa Speranței din str. Sitei nr. 17A. Prețul unui bilet este de 75 de lei.

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al generațiilor care au urmat, Alexandru Andrieș a lansat peste 80 de materiale discografice în ultimii 35 de ani și a susținut peste 3.000 de concerte.

 

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. În 2019, HOSPICE va inaugura centrul socio-medical de la Adunații Copăceni, primul din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

HOSPICE Casa Speranței este Centru de Excelenţă şi model pentru îngrijire paliativă şi educaţie pentru Europa şi Asia (din 2001) și Centru de Excelenţă în nursing în domeniul îngrijirilor paliative în Europa Centrală şi de Est (din 2014).

Poți sprijini pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative cu o donație ( https://www.hospice.ro/doneaza/ ). Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro. Ne găsiți pe Facebook și pe Instagram , iar pe Youtube puteți afla povestea HOSPICE și istoria îngrijirii paliative în România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: