Andreea Moldovan a devenit Andreea Căpîlna și va lucra la OMS

Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizația Mondială a Sănătății la Geneva. Anunțul a fost făcut chiar de către fostul ei șef de la Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu. Inclusiv medicul și-a trecut la profil faptul că lucrează pentru OMS. ”

Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce #profesioniste și #cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în țara ei. Este o poveste comună a milioane de români.
Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această țară a fost demisă de la vârful unei instituții fără ca măcar o dată să îi fi fost reproșat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte. Ultima dată când se întâmpla ceva similar – în cazul LCK – măcar ieșea purtătorul de cuvânt să anunțe. Acum a fost un comunicat de presă. La câțiva ani distanță, “statul român” a ales să acționeze la fel”, a scris pe facebook, Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

One thought on “Andreea Moldovan a devenit Andreea Căpîlna și va lucra la OMS

  • 25 mai 2021 la 11:07
    Permalink

    Eu nu cred toata povestea asta cu Andreea-Carantina ; asa o mare valoare de nu mai poate functiona OMS fara valoroasa ei contributie ; cred ca este o propaganda ieftina si o manevra de umflat in pene pentru a face in ciuda “dusmanilor si rauvoitorilor “ ; mie aceasta doamna nu imi inspira incredere deloc ,iar cinismul si seninatatea cu care voia sa ne inchida in case chiar inainte de Pasti m-a facut sa cred ca ceva nu e in regula cu dansa ;

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: