Andreea Esca, soțul și fiul său infectați cu COVID. Alexandre Eram a ajuns la Terapie Intensivă

Interviu emoționant dat de Andreea Esca, cunoscuta prezentatoare de la PRO TV.  Aceasta a recunoscut că atât ea, cât și soțul și fiul ei au fost infectați cu noul virus.  Toți trei au necesitat internarea în spital.  Din păcate, Alexandre Eram, soțul său a ajuns la Terapie Intensivă.

„M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a spus Esca. „Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a povestit ea.

Vedeta de la Pro TV a relatat că într-o dimineața, fiul său a sunat-o și i-a zis: „Mama, pe tata l-au dus la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum este posibil să fie el atât de afectat. A avut nevoie și de ventilație mecanică. (…) Cât am put comunica cu el, îmi spunea: „Nu mai pot. Așa arată iadul”, a spus Esca cu lacrimi în ochi.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: