ANAF va pune accent, și în 2021, pe îndrumarea și informarea contribuabililor, în vederea stimulãrii conformãrii voluntare

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã va intensifica, și în anul 2021, activitãțile de îndrumare și asistențã în domeniul fiscal, manifestandu-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin.
        Astfel, Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã deruleazã Proiectul pilot privind stimularea conformãrii voluntare dedicat persoanelor fizice.

        Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informãri cãtre contribuabili persoane fizice, prin care li se oferã îndrumare și asistențã în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligațiilor declarative și de platã.

        Pentru a beneficia de asistențã în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscalã, la nr. 031.403.91.60. Pentru a solicita informații personalizate privind situația fiscalã, contribuabilii pot utiliza serviciul Spațiul Privat Virtual.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: