Amenințare cu bombă la Primăria Sfântu Gheorghe (FOTO)

Angajații Primăriei Sfântu Gheorghe au fost evacuați miercuri la prânz din sediul instituției, după ce a fost descoperit un pachet suspect, potrivit covasnamedia.ro Reprezentanții instituției susțin că un bărbat ar fi intrat cu o valiză în sediul instituției și le-ar fi spus angajaților că în ea se află o bombă. Imediat la fața locului au ajuns pirotehniștii, dar și mai multe echipaje de jandarmi și polițiști care au izolat zona.

„La data de 26.08.2020 în jurul orelor 12, polițiștii covăsneni au fost sesizați despre faptul că în incinta Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe există un pachet suspect. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale s-au deplasat de urgență la fața locului și au izolat zona. Clădirea primăriei a fost evaluată, traficul în zonă este blocat, circulația fiind deviată pe o rută alternativă.

În continuare polițiștii împreună cu reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu sunt la fața locului și efectuează cercetări privind amenințarea în cauză.

Solicităm pietonilor și conducătorilor de vehicule să evite zona”, informează IPJ Covasna.

sursa:covasnamedia.ro

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: