Amenințare cu bombă la Brașov. Autoritățile ”dorm în papuci”. Toți sunt tari la exerciții, nu și în realitate (FOTO)

Se pare că ieri seară a fost o alertă la nivelul județului Brașov, cineva a amenințat ca a plasat mai multe bombe în municipiul Brașov. Spunem ”se pare” pentru că autoritățile în măsură să ofere informații s-au făcut că plouă, deși amenințarea ar fi putut fi reală. Nimeni nu comentează nimic, se pasează răspunderea de la o instituție la alta. Bineînțeles, momâile de la nivelul județului nu au fost în stare să anunțe presa așa cum o fac ori de câte ori este vreo simulare, vreo ceremonie militară, etc.

Dacă la evenimentele care mai degrabă sunt momente de socializare și ”tras șprițuri” cu băieții totul decurge brici din partea autorităților, când vine vorba despre o situație reală, șefii de instituții din Brașov își dau cu stângu-n dreptu, sunt mielușei. De fapt cred că dacă ne-am baza pe ei ar fi vai și amar de noi.

Ca să revenim la subiect, amenințarea cu bombă a avut loc la ora 17,40. Imediat s-au luat măsurile necesare, iar la Spitalul de Urgență a fost declanșat codul roșu, astfel că toți angajații au trebuit să fie prezenți în caz de nevoie. De asemenea, s-a luat legătura și cu Spitalul Militar.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: