Alți membri din CA-uri își donează toată indemnizația, cei de la Compania Apa doar jumătate.Rămân în continuare cu aproximativ 1800 lei lunar


Administrație liberală! Printr-un mesaj “lacrimogen”, conducerea de la Compania Apa anunță că membrii Consiliului de Administrație își vor dona jumătate din indemnizații.

“În semn de solidaritate față de concetățenii săi, greu încercați în această perioadă de pandemia de COVID 19, membrii Consiliului de Administrație al Companiei Apa au hotărât să doneze către Fundația Hospice Casa Speranței Brașov 50% din indemnizații, pe toată perioada stării de urgență”, se arată într-un comunicat de presă.

Deși încasează printre cele mai mari indemnizații din Brașov, membrii Companiei Apa donează doar jumătate din sumă. Astfel, potrivit declarațiilor de avere, membrii vor încasa în continuare lunar în jur de 1800 de lei, adică suma pe care o încasează un simplu salariat lunar. RATBV a anunțat că membrii din CA donează toată suma.

Mulțumiri administrației liberale, conducerii Primăriei Brașov și a Consiliului Județean Brașov pentru că aceste instituții sunt acționarii majoritari cu 84% și permit astfel de indemnizații mari. Vorbim de un oraș unde cei mai mulți angajați lucrează pe salariul minim pe economie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: