Alți doi șoferi au fost prinși drogați la volan la Râșnov

Râșnovul este un adevărat magnet pentru șoferii drogați.

1. La data de 07 noiembrie 2021, în jurul orei 08.50, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic, pentru control, o tânără, în vârstă de 24 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe DN73A, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătoarei auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

2.  Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 07 noiembrie 2021, în jurul orei 12.55, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 39 ani, care conducea un autovehicul pe DN73A, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: