Allen Coliban: Municipiul Brașov nu a primit niciun ban pentru că această alocare este un cuțit în spatele USR PLUS

Guvernul a alocat 1 miliard de lei pentru primăriile din România din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția premierului Cîțu.

37 de unități administrativ-teritoriale din județul Brașov au primit  de la Guvern sume cuprinse între  50.000-400.000 lei.

Municipiul Brașov nu s-a aflat printre cei norocoși. Guvernul Cîțu nu a oferit niciun leu, unităților administrativ-teritoriale din județul Brașov conduse de primari USR: Municipiul Brașov, Victoria și Sânpetru.

Primarul Brașovului, Allen Coliban și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care au fost împărțiți banii într-o intervenție pentru Europa Liberă. Mesajul său a fost postat și pe pagina de facebook:

„Într-o intervenție pentru Europa Liberă, am explicat situația care poate fi de neînțeles pentru mulți.
Guvernul demis Cîțu a împărțit ieri un miliard de lei fără nicio formulă, fără niciun interes față de administrațiile locale, ci cu un interes pur politic.
Municipiul Brașov nu a primit niciun ban, nu pentru că nu este nevoie de fonduri sau pentru că nu am cerut fonduri guvernamentale, ci pentru că această alocare este un cuțit în spatele USR PLUS.
Când aloci discreționar bani, arăți că nu ești acolo pentru a guverna România, ci pentru a împărți banii ca un boier pe feuda sa.
Chiar dacă decizia lui Florin Cîțu dezamăgește brașovenii, vă asigur că municipalitatea va compensa lipsa acestor fonduri guvernamentale, prin atragerea de fonduri europene.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: