Allen Coliban: ”În momentul de față nu știm locația viitorului stadion. Podul de la Fartec ar trebui finalizat până la sfârșitul lunii iulie

Consilierul local Alexandra Crivineanu a avut joi o intervenție, în ședința Consiliului Local, pe tema construirii noului stadion. De asemenea, consilierul PSD a solicitat detalii și despre termenul de finalizare a podului Fartec.

Referitor la amplasamentul viitorului stadion, este ciudat să îmi cereți ce va conține studiul de fezabilitate. Nu știm locația stadionului în momentul de față”, a declarat Allen Coliban, primarul Municipiului Brașov. Cu alte cuvinte, în prezent, discuțiile pe tema stadionului sunt doar vorbe și cam atât.

Referitor la pasajul Fartec, primarul Coliban a declarat că investiția are termen de finalizare sfârșitul lunii iulie.

”Am ieșit public de câteva ori pe acest subiect. Avem consilieri care participă la comandamentul de șantier, urmărim progresul. La finalul lunii iulie ar trebui să se poată circula pe pod. Am prins în actul adițional și penalități, iar dacă nu se va va circula la 31 iulie pe acest pod, prestatorul ne va achita 2 ,4 milioane lei”, a explicat primarul USR.

Cum primarul Allen Coliban se crede foarte interesant în ședințele Consiliului Local, are deseori tendința de a ironiza anumite propuneri venite din partea aleșilor locali. Din acest motiv, Alexandra Crivineanu a ținut să-l pună la punct. ”Vă place ironia și așa conduceți primăria, prin ironie”, i-a tăiat-o imediat consilierul PSD.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: