Alianța electorală PSD ALDE Codlea

Factorii de decizie ai filialelor locale PSD și ALDE Codlea au hotărât constituirea unei alianțe electorale în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020. Astfel, primarul interimar al Municipiului Codlea Mihai Cîmpeanu face echipă cu liderul ALDE Codlea, Ștefan Ciolan, cu scopul declarat de a câștiga alegerile locale, în beneficiul codlenilor.

Decizia a fost luată în urma unei analize obiective a posibilităților de dezvoltare pe termen mediu și lung a Municipiului Codlea, în acest sens existând o viziune comună care presupune o serie de proiecte gândite să contribuie la modernizarea orașului, creșterea nivelului de trai a membrilor comunității și eficientizarea actului administrativ.

Alianța electorală nou constituită va participa la alegeri cu o listă comună de candidați pentru Consiliul Local, iar candidatul pentru funcția de primar este actualul primar interimar al Codlei, domnul Mihai Cîmpeanu.

Dezideratul alianței este punerea în practică a proiectelor care fac obiectul programului electoral al acesteia, pentru realizarea căruia alianța vizează majoritatea în Consiliul local și funcțiile de Primar și Viceprimar.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: