Alexandru Igrișan: ”Dreptul de a fi ales este un drept constituțional, iar cei care trebuie să decidă asupra viitorului orașului Zărnești, sunt DOAR cetățenii”

Primarul orașului Zărnești, Alexandru Igrișan, a lansat un atac dur la adresa adversarilor politici după ce o parte dintre contracandidați au încercat să-l elimine din cursa pentru primărie prin jocuri de culise.

”Am trăit, până ieri, cele mai dificile zile din viața mea. Am trecut de la agonie la extaz și invers, fără să fiu vinovat de ceva.

Mi-a fost admisă în cele din urmă candidatura mea și a echipei mele, după o luptă acerbă. Dreptul de a fi ales, este un drept constituțional, iar cei care trebuie să decidă asupra viitorului orașului Zărnești, sunt DOAR cetățenii cu drept de vot ai acestui oraș.

Așa că, stimați contracandidați, puterea se câștigă doar prin luptă, nu prin acțiuni ce au ca scop eliminarea adversarului înainte de a începe lupta. Aștept acum să contestați candidatura mea, astfel încât să vadă cetățenii încă o dată, cum vreți să câștigați aceasta luptă.

Cu Dumnezeu înainte, continuăm împreună”, a scris pe pagina sa de facebook primarul Alexandru Igrișan.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: