Aleșii locali din Brașov ”sufocă” iar deschiderea noului an școlar. Multe școli nu dețin autorizații de securitate la incendii

Daca nu stiti cine va reprezinta in Consiliul Local, aveti astazi o sansa sa-i cunoasteti pe alesi dupa o tura facuta pe la scolile din municipiu Brasov. Chiar daca pe parcursul anilor sunt ”muți” sau invizibili pentru brasoveni, cand incepe scoala e plin de politicieni, care mai de care cu promisiuni. Numai ca, la fel ca in fiecare an, nici de aceasta data scolile nu sunt pregatite toate pentru a-si primi elevii, totul din cauza nepasarii conducerii, dar si a reprezentantilor Primariei Brasov. Astfel, in Brasov, doar 14 scoli din 144 detin autorizatii de securitate la incendii.
Unde merg alesii? 
Reprezentantii Primariei Brasov vor participa la festivitatile de deschidere a noului an scolar conform urmatorului program:
Primarul George Scripcaru
ora 10.00 – Scoala Gimnaziala nr. 19, Aleea Lacramioarelor nr. 2. Deschidere an scolar si primul ghiozdan la clasele pregatitoare si clasele I.
ora 11.00 – Liceul cu program sportiv, str. Zizinului nr. 144. Deschiderea anului scolar, inaugurarea liceului, inaugurarea salii de sport si primul ghiozdan.
ora 13.00 – Scoala Profesionala Germana Kronstadt, Bd. 13 Decembrie nr. 131. Deschiderea anului scolar si inaugurarea salii de sport.
Viceprimar Laszlo Barabas
ora 9.30 – Colegiul Tehnic Energetic Remus Radulet, str. Zizinului nr. 106. Deschiderea anului scolar.
ora 11.00 – Colegiul National Aprily Lajos, str. Dupa Ziduri nr. 3. Deschiderea anului scolar si primul ghiozdan.
Viceprimar Costel Mihai
ora 09.00 – Scoala Gimnaziala nr. 2, Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr. 15. Deschiderea anului scolar si primul ghiozdan.
ora 11.00 – Colegiul National Andrei Saguna, Sirul Andrei Saguna nr. 1. Deschiderea noului an scolar.
Precizam ca toate ghiozdanele si rechizitele cuprinse in programul Primul ghiozdan sunt deja in salile de clasa la toate scolile gimnaziale din municipiu Brasov.
Domnul primar a invitat toti consilierii locali sa participe la deschiderea Noului an scolar la unitatile de invatamant la care sunt membri in Consiliile de Administratie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: