Alertă! Autoritățile din Teliu îi îndeamnă pe cetățeni să respecte cu STRICTEȚE măsurile de protecție sanitară

Este binecunoscut faptul că Brașovul este pe lista neagră privind numărul cazurilor de COVID-19. După ce premierul Ludovic Orban a declarat că în Brașov sunt 3 localități/zone unde s-ar putea lua măsura carantinării, redactorii Transilvania365 au discutat cu prefectul județului, Cătălin Văsii, pentru a afla unde sunt probleme. Astfel, potrivit reprezentantului Prefecturii Brașov, este vorba despre Crizbav, Teliu, dar și Cristian. De menționat că nu este vorba neapărat de întreaga comunitate dintr-o comună, ci de anumite zone sau companii, cum este cazul Cristianului.

Autoritățile locale din Teliu trag un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe cetățeni să respecte cu strictețe măsurile de protecție sanitară.

”Stimați cetățeni,
În contextul creșterii susținute a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus (COVID-19) în comuna Teliu, atragem atenția asupra necesității respectării cu strictețe a măsurilor de protecție sanitară: purtarea măștii, păstrarea distanței, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea frecventă a mâinilor.” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Teliu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: