Al treilea birou parlamentar al Roxanei Mînzatu

Codlea este un municipiu important din Zona Metropolitană care nu a fost promovat și susținut suficient. Aprecierea îi aparține deputatului Roxana Mînzatu, care și-a deschis acolo cel de-al treilea birou parlamentar, după cel din Brașov și din Bran. Social-democrata le-a vorbit celor cu care a avut primele întâlniri despre cum vede să pună în valoare potențialul cultural și turistic al localității.

 

”Am avut câteva audienţe chiar înainte de a deschide acest birou, cu tineri interesaţi de Startup Nation şi chiar am organizat în 2017 o întâlnire, în momentul în care programul acesta de finanţare se pregătea să fie lansat. Am avut discuţii şi cu reprezentanţii asociaţiilor culturale din oraş, aş vrea să mă implic cât pot, alături de autorităţile locale. Important e ca fiecare ales, că e local, judeţean sau parlamentar, să se concentreze pe anumite obiective într-o anumită localitate, pentru că numai aşa putem ajuta mai concret, dacă rămânem perseverenţi, măcar un mandat. Cred că voi putea fi de folos, de aceea am decis că, pe lângă zona Bran-Moieciu-Fundata să fiu mai aproape de municipiul Codlea. Voi veni aici de cel puțin două ori pe lună, în funcție de solicitări. Și nu vreau doar să țin  audiențe aici, ci și să organizez întâlniri pe teme legislative, sau să facem dezbateri cu toate categoriile sociale, profesionale, de vârstă. Îmi doresc să avem activitate aici, la Biroul Parlamentar de la Codlea și, cu siguranță că se vor vedea și rezultate”, crede Roxana Mînzatu.

 

Un sprijin care ar trebui acordat din Parlament este cel pentru finanțarea unei ocolitoare care să scoată traficul greu din Codlea și să lase mai liber centrul istoric, a reieșit din discuții.

 

”Este nevoie de un birou parlamentar la nivel de localitate, pentru că oamenii ar trebui să se apropie mai multe de parlamentari. Și de aleșii locali este bine să fie, pentru că dacă nu există un contact între ei, cei plătiți din banii publici sunt rupți de realitate și nu își pot face treaba. Pe acest model pot acționa și parlamentarii. Roxana Mînzatu este un exemplu de implicare în viața civică. De la pensii, la legea meșteșugarilor, sunt tot felul de probleme pe care oamenii simt nevoia să le discute cu un parlamentar”, declară vioceprimarul Codlei, Mihai Cîmpeanu.

 

Noul birou parlamentar se află pe strada Lungă nr.112, în sediul PSD Codlea. Programările la audiențe se fac la numărul 0722817159.

 

Biroul de presă al PSD Braşov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: