“Ajuta si tu…”

În preajma Craciunului, multe companii organizeaza diverse activitati de caritate pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie. Competence Call Center (CCC) nu este o exceptie, dar o fac putin diferit – prin propriul concept numit „CCC Charity Calendar”, o versiune speciala a calendarului de aventuri pentru o cauza nobila, combinand distractia pentru angajatii lor cu un caracter caritabil.

Angajatii din fiecare locatie participanta au cumparat lozuri in valoare de 5 lei fiecare, iar echipa locala de resurse umane a pregatit un calendar de aventuri, unde era un premiu ascuns in spatele fiecarei usi. In fiecare zi, a fost extras numele unul angajat  norocos care a castigat premiul pentru acea zi – diverse mici cadouri, vouchere, cosuri cadou, dar chiar si o vacanta in Alpi!

Toti banii stransi impreuna cu o suma extra de la CCC au fost  donati unei organizatii non-profit alese, fiecare locatie participanta alegand  una care este aproape de inima lor. CCC Brasov  a decis sa sprijine „HOSPICE Casa Sperantei”, o organizatie care isi propune sa  imbunatateasca calitatea vietii pacientilor cu boli incurabile si totodata, a familiilor lor. „Am ales Hospice deoarece aceasta suma de bani poate face cu adevarat o diferenta in viata cuiva care trece prin cel mai greu moment al vietii sale”- Elena Virlan, explicand motivul pentru care au ales aceasta organizatie.

In data de 21.02.2020, Elena Virlan de la CCC a predat cecul in valoare de 4.000 RON catre Beatrice Paring de la „HOSPICE Casa Sperantei”, care a fost cu adevarat atins.” Multumim ca v-ati indreptat gandul si faptele bune catre noi,e o mare bucurie acum, la inceput de an ”, a spus Beatrice Paring.

Aceasta suma poate ajuta organizatia, de exemplu sa  asigure ingrijirea paliativa gratuita,  persoanelor care au nevoie.

Acesta a fost al treilea an consecutiv  in care aceasta actiune a avut loc in CCC, iar numarul participantilor este in continua crestere, la fel si suma colectata. Anul acesta, angajatii au strans suma uimitoare de 7.000 EUR si, cu contributia CCC in sine, au ajuns la suma de aproape 18.000 EUR! Banii au fost apoi impartiti in 18 organizatii non-profit, pentru a ajuta, de exemplu, „Fundatia Pequeño Deseo” sa indeplineasca  visele copiilor bolnavi, „Aachener Tafel e.V” pentru a colecta mancare pentru persoanele nevoiase sau „Ein Herz für Streuner e.V” pentru a salva viata animalelor abandonate.

O idee demna de urmarit … J

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: