Ai probleme penale? Ești cercetat, condamnat definitiv sau ai fost declarat incompatibil? Poți candida pe listele PNL de la Consiliul Județean Brașov

Lista PNL de la Consiliul Județean Brașov: nașul, finul, prietenii și mulți candidați cu probleme penale, condamnați sau cercetați.

PNL Brașov este singurul partid din Brașov care are pe lista de candidați de la Consiliul Județean mai multe persoane cercetate penal sau condamnate deja definitiv. Dacă la Consiliul Local, PNL a reușit să dea o lovitură de imagine prin aducerea Cristinei Vecerdi și a lui Werner Braun, la județ lista este praf.

În capul listei se află Mara Mareș, deputatul care mai mult a ieșit în evidență prin știrile din ziarele de cancan decât prin activitatea sa parlamentară. Mai mult decât atât, în câtiva ani, a făcut mai multe gafe care au stârnit furia românilor, una fiind cea cu ”decrețeii”. Cu toate acestea, tânăra a fost pusă pe lista de la Consiliul Județean, deși e greu de crezut că va renunța la mandatul de deputat pentru un loc la județ. De asemenea, pe listă îl găsim în continuare pe Adrian Gabor, vicepreședintele cercetat pentru că a condus băut la volan cu o alcoolemie care i-a speriat și pe polițiști,de peste 2 la mie. Acesta este urmat pe listă de Liviu Cocoș, fostul primar de la Predeal, cel care a reușit ”performanța” să pună umărul ca stațiunea să rămână și fără primar, viceprimar, dar și fără consilieri locali. De necrezut, dar Cocoș este condamnat definitiv. Tot la capitolul condamnați se află și Mihai Donțu, cel care este autorul unui accident mortal de pe vremea când era parlamentar. Printre candidații PNL la județ îl regăsim și pe Ungureanu Vasile, ”nașul” liderului PNL Brașov. Și acesta este cercetat într-un dosar penal alături de Dragoș Crăciun, alt liberal aflat pe listă. Și Adrian George Vocilă este un tip care a fost declarat incompatibil de ANI. Bineînțeles, pe lista PNL este loc…Pe listă apare și Liviu Butnariu, primarul din Râșnov. Nici acesta nu va rămâne în Consiliul Județean, a fost pus pe listă la plesneală, chipurile să tragă lista.

Oare Rareș Bogdan cunoaște lista PNL de la Consiliul Județean Brașov? El este politicianul care vorbește peste tot despre penali, despre faptul că aceștia nu au ce căuta pe listele PNL. Oare el crede ce spune sau nu este familiarizat cu ce se întâmplă la Brașov?

 

1 Veştea Adrian-Ioan
2 Mareş Mara
3 Ţop-Ferghete Floriana-Carmen
4 Şerban Todorică-Constantin
5 Gabor Alexandru-Adrian
6 Cocoş Liviu
7 Vocilă George-Adrian
8 Donţu Mihai Aurel
9 Diaconu Daniel Nicolae
10 Noaghea Nelu-Petre
11 Neculoiu Marius
12 Ungureanu Vasile
13 Nan Cătălin-Viorel
14 Dragomir Liviu
15 Cenţiu Magdalena-Florina
16 Crăciun Dragoş-Romulus
17 Popoiu Marian-Eugen
18 Sterpu Ciprian
19 Bucur Valentin-Florin
20 Călburean Gheorghe
21 Banciu Ionuţ-Sorin
22 Nistor Horia
23 Grosu Constantin
24 Abagiu Sorin Florică
25 Pulpă Cornel
26 Taus Sorin
27 Butnariu Liviu- Călin
28 Beschea Severius-Florin
29 Grusea Mioara-Nicoleta
30 Ivan Călin- Felician
31 Popa Marius-Cristian
32 Ciovică Octavian-Eugen
33 Cojocaru Gicu
34 Mihai Nicolae-Cățălin
35 Popa Zachiu

One thought on “Ai probleme penale? Ești cercetat, condamnat definitiv sau ai fost declarat incompatibil? Poți candida pe listele PNL de la Consiliul Județean Brașov

  • 19 august 2020 la 17:54
    Permalink

    O sfidare,bataie de joc si dispret fata de oamenii onesti si de buna credinta din oras si din judet ;un om ;sintem luati peste picior si prostiti in fata !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: