Agresată sexual în plină zi de către un puști de 17 ani

  • Coșmar pentru o femeie din Brașov care a vrut să ducă gunoiul la ghena de lângă bloc.
  • „La data de 31 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, au reținut pe o perioadă de 24 de ore un tânăr, în vârstă de 17 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În fapt, o femeie în vârstă de 42 ani din județul Brașov, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de agresiune sexuală.

Cu ocazia cercetărior efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 15,15, femeia în cauză, în timp ce ducea un sac cu resturi menajere la pubela ecologică de la adresa din municipiul Brașov, ar fi fost abordată de o persoană necunoscută, de sex masculin, care ar fi atins-o inițial pe umăr, iar ulterior, în zona intimă, după care a părăsit zona în fugă.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 17 ani din municipiul Săcele, județul Brașov. În baza probatoriului administrat, acesta au fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”agresiune sexuală”, dosar instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: