Aglomerație la benzinăriile din Brașov. Cum s-au închis magazinele, oamenii s-au îmbulzit la benzinării pentru a face cumpărături (FOTO)

Măsuri luate la mișto de către guvernanții din România.

Nici bine nu s-au închis magazinele, că brașovenii s-au și așezat la coadă la benzinăriile din oraș. Astfel, în această seară, la orele 18,30, la o benzinărie din centru deja se formase un rând de câteva persoane care așteptau să cumpere produsele pe care nu au reușit să le achiziționeze la supermarket sau la magazinele de cartier care s-au închis. Cum doar benzinăriile sunt deschise, brașovenii au năvălit acolo. Mulți dintre brașoveni nu au reușit să ajungă la timp la supermarket din cauza programului de la locul de muncă.  ”Abia este începutul. Să vedeți la orele de ”vârf” cum stă lumea la coadă!”, îi încurajează un casier pe cei prezenți în interior. Pentru că erau oameni la rând și în interior, dar și afară.

Măsura este o adevărată bătaie de joc pentru români, având în vedere că aglomerația din supermarketuri și mall-uri s-a mutat la benzinării. În loc ca oamenii să meargă în voie la cumpărături, acum se îmbulzesc la benzinării. Mai mult decât atât, prețurile din benzinării sunt foarte mari comparativ cu magazinele de cartier sau supermarketuri, ceea ce înseamnă că românii sunt și ”arși” la buzunare prin aceste decizii luate fără logică de guvernanți.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: