Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov lansează proiectul “Voluntariat Brașov”

Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov lansează proiectul “Voluntariat Brașov”Platforma oamenilor implicați!, care își propune o abordare inovativă și integrată a activității de voluntariat și în cadrul căreia vor putea fi centralizate toate evenimentele de voluntariat din orașul de la poalele Tâmpei.

Pe scurt, este vorba de prima inițiativă de voluntariat inteligent cu sistem de bonusare în funcție de implicare, forum pentru consolidarea comunității, bonus shop și multe altele!

Scopul proiectului este de digitalizare, promovare și popularizare a activităților de voluntariat .

„Voluntariatul reprezintă socializare, dar totodată dovadă de compasiune și înțelegere prin ajutorul pe care îl acordăm celorlalți. Fiind o activitate non-profit, câștigurile nu sunt cele materiale, dar ele există, pentru că obținem cunoștințe și abilități noi. În plus, o să descoperim că în timpul nostru liber putem avea activități utile și chiar distractive. În acest context, punem la dispoziție comunității un instrument pentru gestionarea activităților pe bază de voluntariat și în același timp un instrument pentru dezvoltarea abilităților utilizatorilor.” explică directorul AMB, Dragoș-Florin David.

Lansarea va avea loc în data de 25 august, la Sediul Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, strada Michael Weiss, număr 31.

În cadrul evenimentului, începând cu ora 17.00, membrii comunității sunt așteptați pentru a participa la un târg de ONG-uri pe artera principală, unde vor întâlni unele dintre cele mai active organizații din comunitatea noastră, vor putea afla despre beneficiile implicării lor în platforma voluntarbv.ro și vor putea primi premii surpriză.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: