Agenția Metropolitană a terminat cu programele și proiectele de investiții și s-a apucat de organizat evenimente…

Aproximativ 80 de familii de brașoveni își serbează astăzi 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, în sala de bal, recent renovată, a restaurantului Aro Palace. Evenimentul este organizat de Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Brașov, în parteneriat cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, și se află la cea de-a XVIII-a ediție.

Nu ar fi rau de vazut si rezultatele activitatii acestei Agentii Metropolitane care nu prea a iesit in evidenta in ultima perioada.

În anul centenar, perechile de sărbătoriți au primit, în numele Primăriei și Consiliului Local Brașov, pe lângă diploma de apreciere și flori, câte un exemplar al albumului „Brașov 100“, realizat de istoricul Nicolae Pepene, cu ajutorul Agenției Metropolitane Brașov, și finanțat de Primăria Brașov. Albumul a fost lansat în cadrul evenimentului și este o colecție de fotografii și date istorice din ultimii 100 de ani de istorie a orașului.
Evenimentul „Nunta de Aur“ se adresează familiilor de brașoveni care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și care nu au fost sărbătorite la edițiile anterioare”, se arata intr-un comunicat de presa. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: